Razpis za vpis in informativni dan za magistrske študijske programe 2. stopnje v študijskem letu 2024/25


Spoštovani,

obveščamo vas, da  je objavljen Razpis za vpis v magistrske študijske programe v študijskem letu 2024/2025 ter da so odprte prijave za vpis.

Prijavite se na spletnem portalu eVŠ: https://portal.evs.gov.si/prijava/ do zaključka prvega prijavnega roka 17. 6. 2024.

Informativni dan za magistrske študijske programe 2. stopnje FSD razpisane v študijskem letu 2024/25, bo dne 20. 5. 2024 ob 16.uri v predavalnici 2, Fakulteta za socialno delo.


Predstavili bomo oba razpisana izredna programa Socialno delo z družino in  Socialno vključevanje in pravičnost na področju hendikepa, etničnosti in spola, in redni študijski program Socialno delo. Nosilke in nosilci modulov bodo predstavili module Dolgotrajna oskrba starih ljudi, Družbena pravičnost v kritični perspektivi socialnega dela, Psihosocialna podpora in pomoč, Skupnostna oskrba, Socialno delo in medpoklicno sodelovanje in Socialno delo v vzgoji in izobraževanju.

Na začetku se nam bo pridružila tudi predstavnica Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki bo predstavila možnosti kadrovskih štipendij za novo generacijo študentk in študentov druge stopnje in odgovarjala na vaša vprašanja.


Vljudno vabljeni!

 more news