Fe(j)Stival štuDentskih dosežkov 2023

Vabilo na Fe(j)Stival štuDentskih dosežkov 2023

Študentke in študenti 4. letnika Fakultete za socialno delo Univerze v Ljubljani pod mentorstvom doc. dr. Vere Grebenc v okviru predmeta Integrativni seminar pripravljamo 1. festival dosežkov študentk in študentov socialnega dela v skupnosti z naslovom Fe(j)Stival štuDentskih dosežkov 2023. Festival je organiziran v sodelovanju s Študentsko organizacijo FSD, Študentskim svetom FSD in Društvom socialnih delavcev in delavk Slovenije.

Na festivalu, ki bo potekal kot dan odprtih vrat, bomo predstavili različne dosežke projektnega, raziskovalnega in inovativnega dela, ki ga študentke in študenti opravimo med študijem v korist skupnosti. Program bo potekal v obliki moderiranih predstavitev in diskusij, poskrbeli pa bomo tudi za družabno srečevanje in sproščen pogovor.

Vabimo vse, ki naše delo že poznate, in tudi tiste, ki bi ga želeli spoznati. Vabimo socialne delavke in socialne delavce, ki delujete v praksi, uporabnike in uporabnice storitev, predstavnike in predstavnice ustanov, ki sodelujete s socialnimi delavkami in socialnimi delavci, in drugo zainteresirano laično in strokovno javnost.

Kdaj: četrtek, 20. 4. 2023, od 9.00 do 18.00

Kje: Fakulteta za socialno delo, Topniška ulica 31, Ljubljana (več predavalnic) 

Udeležba je brezplačna.

Za lažjo organizacijo dogodka bomo veseli vaše napovedi obiska na povezavi:
https://1ka.arnes.si/a/90b3fd9b

Vljudno vabljeni!

   Fejstival QR

 

Fejstival FSD logo