Učne baze

Prijavnica študenti


Potrebe po prostovoljcih v času epidemije Covid-19!


Prijavnica za prakso 1. letnik - 2.st.  (Še prosta mesta za 2.st. Lahko povprašaš tudi v teh učnih bazah, Ko se dogovoriš, izpolni prijavnico za prakso https://www.fsd.uni-lj.si/izobrazevanje/studijska_praksa/prijavnica-za-prakso/  Študenti 2. stopnje se sami dogovorite za termin prakse. V prijavnico obvezno vpišite tudi predviden termin prakse (npr. feb-mar), drugače zavarovanja ni možno urediti.


Razpisi učnih baz 2020/21

Vpisovanje študentov v sezname poteka samo na spletu (povezava do prijavnice bo objavljena ob začetku vpisovanja na tej strani pod rubriko "Prijavnica študenti"
Študenti, ki se dogovorijo z učnimi bazami, ki jih v tekočem š.l. v razpisu ni, ustreznost učne baze preverijo pri koordinatorju prakse.
Študenti 2. stopnje se sami dogovorijo za termin prakse.


Prijavnica za učne baze

Prijavnica za učne baze š.l. 2020/2021
Prijavnico pošljite do 21.9. na .
(Za prakso študentov 3. in 4. letnika ter 1. letnika 2. stopnje, lahko prijavnico oddate tudi še kasneje)


Pogosto zastavljena vprašanja

Obseg prakse in druge informacije

Rokovnik


Izpitni roki 20/21

tukaj


Praksa v tujini, na izmenjavi idr.

Informacije o možnostih prakse v tujini


Dodatne ponudbe za prakso

Poleg razpisov prostih mest v učnih bazah, ki so objavljeni v začetku študijskega leta, med letom pridejo dodatne ponudbe oz. povpraševanja po študentih socialnega dela.
O dodatnih možnostih prakse in prostovoljnega dela, študenti prejmete obvestila v sistemu VIS. Ponudbe za prostovoljno delo najdete tudi na prostovoljstvo.org. V poštev pridejo aktivnosti povezane s socialo in socialnim delom.

http://www.prostovoljstvo.org/za-prostovoljce/posredovalnica-prostovoljskih-del#result_13581


Učne baze

Vsako leto je aktivnih pribl. 250 učnih baz izmed 500 in 300 mentorjev izmed 600, kolikor jih je vključenih v proces študijske prakse FSD. Učne baze in mentorji prihajajo iz različnih področij socialnega dela in vseh koncev Slovenije.

Učne baze FSD