Poletne šole

Objavljen Razpis za udeležbo na Poletni šoli v Seulu

Univerza v Ljubljani vabi svoje študente, da se v okviru meduniverzitetnega sodelovanja prijavijo na Razpis za poletno šolo v Seulu, ki bo potekala od 26. junija do 27. julija 2018.

Prijavo s prilogami je treba predložiti Službi za mednarodno sodelovanje (naslov: Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana) do 3. aprila 2018.

Obvezne priloge:

 • Izpis vseh opravljenih izpitov z ocenami

 • Potrdilo o šolanju za študijsko leto 2017-18

 • Motivacijsko pismo v slovenskem jeziku

  Izbrani kandidati bodo pozvani, da do 30.4. 2018 oddajo še spletno prijavo v Seul.

  Izbrani študenti so oproščeni šolnine, stroškov registracij, namestitve in stroškov ogledov in kulturnih aktivnosti po Seulu. Tuji študentje so tudi upravičeni do delnega sofinanciranja 4-dnevne ekskurzije na otok Jeju Island.

  Potne stroške, prehrano in delno plačilo  4-dnevne ekskurzijo si plačajo študentje sami.

  Več informacij o poletni šoli v Seulu na: http://global.uos.ac.kr


Objavljena sta razpisa za brezplačni študij v Avstraliji (AEN) in ZDA (MAUI) v študijskem letu 2018-19. Razpisa sta objavljena na naši spletni strani http://www.uni-lj.si/aktualno/razpisi/   Prijave je treba poslati na UL do 6. 2. 2018.

Prijavnica za Avstralijo

Prijavnica za ZDA

 


Summer School 2018

Social Work and Health Professions in the Context of Culture and Diversity

05 June – 07 July, 2018

10 ECTS credits

tuition-free

 

The Summer School is part of our international study programme, designed for students of Social Work, Inclusion, Public Health, Nursing and other (interdisciplinary) degree programmes in health and/or diversity and related areas.

 

Courses are interdisciplinary in approach, and allow intercultural insights from the perspectives of our universities as well as international experts from our partner universities. The programme is an intensive immersion in the field of social work and health, allowing time for students to explore the region and its cultural offerings on their own.

 

Application deadline: 13 April, 2018

 

Please find more information in the attached flyer as well as on https://www.evh-bochum.de/summer-school-2018.html

 

We kindly ask you to spread this information and invite your students to join the programme. Thank you for your support!

 

Kind regards,

 

Karen Bossow and Monika Hörr

 

 

 

Pozdravljeni

Lepo vas naprošamo da svoje študente seznanite z možnostjo udeležbe ( in sofinanciranja) na poletnih šolah Utrechtske mreže. Na vsaki poletni šoli eden od študentov UL prejme štipendijo ('hospitality found') v višini 250€. Prijave zbiramo do 23.3. 18 v Službi za mednarodno sodelovanje. Več informacij o poletnih šolah spodaj. Informacije so objavljene tudi na naši spletni strani https://www.uni-lj.si/mednarodno_sodelovanje_in_izmenjave/priloznosti_v_tujini/

 

POLETNE ŠOLE UTRECHTSKE MREŽE

* Utrechtska mreža vabi študente UL na poletno šolo  WeTell Summer School, ki bo potekala od  4. do 15. junija 2018 v Bologni.

Vse informacije o poletni šoli in prijavi najdete na: http://www.wetell.eu/summer-school/how-to-apply/

Prednost pri prijavi bodo imeli študentje 2. in 3. stopnje.

Eden od študentov UL bo dobil hospitality fund finančno podporo  višini 250€.

Zainteresirani študentje naj pošljejo motivacijsko pismo ( v angleščini, do 2000 znakov) in izpis opravljenih izpitov (na trenutni stopnji študija) Službi za mednarodno sodelovanje Univerze v Ljubljani, najkasneje do 23.3.2018.

 

*Utrechtska mreža vabi študente UL na poletno šolo HIDDEN LIBRARY, ki bo potekala od 2. do 13. julija v Grazu.

Več informacij na spletni strani :https://hiddenlibraries.eu

 

Eden od študentov UL bo dobil hospitality fund finančno podporo  višini 250€.

Zainteresirani študentje naj pošljejo motivacijsko pismo  ( v angleščini, do 2000 znakov) in izpis opravljenih izpitov (na trenutni stopnji študija) Službi za mednarodno sodelovanje Univerze v Ljubljani, najkasneje do 23.3.2018.

 

 

Veleposlaništvo Republike Turčije Vam priloženo pošilja informativno obvestilo glede poletne šole v Turčiji, ki se bo odvila med 16. julijem in 12. avgustom 2018. Izkoriščamo tudi priložnost da Vas opomnimo da se rok prijave hitro bliža, in sicer poteče 31. marca. Več tukaj: http://turkceyazokulu.com/en/

 

 

Summer School on Global Challenges - from 1st to 14th July 
http://international.unitn.it/global-challenges-summer-school 

 


Vse poletne šole v ponudbi Univerze v Ljubljani

https://www.uni-lj.si/study/poletne_sole_2017