Tekmovanje Univerze v Ljubljani v velikem kanuju

31.05.2023

Tekmovanje Univerze v Ljubljani v velikem kanuju,  31.5. ob 15.00, pri Kajak kanu klubu Ljubljana je s prvo vožnjo pod vodstvom rektorja, prof. dr. Gregorja Majdiča, otvorila ekipa rektorata UL.

Sodelovale so: Biotehniška fakulteta, Ekonomska fakulteta, FDV - Fakulteta za družbene vede, Fakulteta za elektrotehniko, Fakulteta za Kemijo in Kemijsko Tehnologijo, Fakulteta za matematiko in fiziko, Fakulteta za pomorstvo in promet, Fakulteta za računalništvo in informatiko, Fakulteta za socialno delo, Fakulteta za strojništvo UL, Fakulteta za šport, Filozofska fakulteta UL, UL Medicinska fakulteta, Naravoslovnotehniška fakulteta, rektorat, Teološka fakulteta, Zdravstvena fakulteta Univerze v Ljubljani.

Tekmovanje Univerze v Ljubljani v velikem kanuju je sproščen povezovalno-družabni dogodek, ki premierno poteka ob zaključku študijskega procesa, svetovnemu dnevu športa in ob 60-letnici športa na Univerzi v Ljubljani.  

Zmagala je ekipa FE pred MF in BF. Med 16 ekipami je ekipa FSD premagala 4 članice in zasedla 12. mesto in za las zgrešila uvrstitev v četrtfinale kljub temu, da smo vsak po svojih močeh veslali v isto smer. :) Cilj je bil vsekakor dosežen, smeh, veselje, sprostitev, povezovanje, dobra volja ...
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=cod.sportul&set=a.740114374784183