» Dezinstitucionalizacija ..., ta beseda!«: dosežki in protislovja skupnostne oskrbe v evropski perspektivi, mednarodna konferenca, Lipica

Prijavnica: Povezava na prijavnico

Termini: 1.6.2023

Izvajalke in izvajalci: Več izvajalcev.

Trajanje: Enodnevna konferenca.

Opis:

Vabilo k oddaji povzetkov

Vabimo k oddaji povzetkov za mednarodno konferenco »Dezinstitucionalizacija ..., ta beseda!«: dosežki in protislovja skupnostne oskrbe v evropski perspektivi, ki bo 1. junija 2023 v Lipici.

Konferenca bo festival dosežkov, izmenjave najboljših praks, izsledkov raziskav in izkušenj z izobraževanjem, hkrati pa tudi prostor za kritičen premislek in ideje, kako premagati protislovja razvoja skupnostne oskrbe.

  • Rok za oddajo povzetkov (v slovenščini ali angleščini) je 15. marec 2023.
  • Prijava na konferenco je obvezna za vse in bo odprta od 24. februarja do 9. maja 2023.

Dogodek bo potekal v angleškem in slovenskem jeziku (prevod iz slovenščine v angleščino in obratno bo večino časa zagotovljen).

Več informacij o konferenci, prizorišču, podtemah, oddaji povzetkov in prijavi najdete na angleški in slovenski spletni strani konference.

Konferenco organiziramo: Fakulteta za socialno delo Univerze v Ljubljani, Inštitut RS za socialno varstvo, Dom na Krasu, Sonček – Zveza društev za cerebralno paralizo Slovenije, Društvo SVIZCI - Uporabniško društvo za duševno zdravje, v sodelovanju z evropsko mrežo ENTER Mental Health Network.

Toplo vabljeni, da se nam pridružite pri iskanju novih pomenov »te besede«, pri interaktivnih in živahnih predstavitvah, razpravah, delavnicah in okroglih mizah in že samo skupnemu druženju!

Organizatorji

Kotizacija:

Ni.