Zaključevanje projekta Raznolikost in otroštvo

Zaključevanje projekta Raznolikost in otroštvo: mobilna aplikacija za otroke in mlade

Eden izmed zadnjih produktov projekta Raznolikost in otroštvo (https://www.diversityandchildhood.eu), mobilna aplikacija za otroke in mlade stare 6-18 let, je sedaj na voljo in prosto dostopna za uporabnike Apple in Android operacijskih sistemov.

»Diversity and Childhood app« je interaktivna mobilna aplikacija, ki z uporabo načina »pogostih vprašanj in odgovorov« (FAQ - Frequently Asked Questions) ponudi uporabnikom_icam odgovore na vprašanja povezane s spolnimi identitetami, spolno usmerjenostjo in spolnim izrazom, doživljanjem nasilja na podlagi spola, uporabne informacije o virih pomoči in še več.

Vprašanja in odgovori so prilagojeni trem starostnim skupinam, prav tako pa je aplikacija lahko uporabna tudi za starše in strokovnjake_inje, ki delajo z mladimi. Več o sami vsebini aplikacije pa je na voljo tudi na tej povezavi: https://cdn.website-editor.net/95401bffb81f40a3987d30aee8be2c6f/files/uploaded/APP-DiversityandChildhood_2WCyCovwReyG5aegI39S.pdf.

Aplikacijo lahko brezplačno naložite na povezavah https://apps.apple.com/us/app/diversity-and-childhood/id1577170662 (Apple Store) in https://play.google.com/store/apps/details?id=com.diversity.app (Google Play Store).

Naj vam aplikacija dobro služi in odgovori na čim več vaših vprašanj!

Za morebitne dodatne informacije, se obrnite na naš tim:

Mojca.Urek@fsd.uni-lj.si; Anze.Jurcek@fsd.uni-lj.si; andrejpoglajen@gmail.com        

 

App 1 App 2 App 3