Časopis študentov FSD išče sodelavce

Študentski svet FSD (in Študentska organizacija FSD) iščeta sodelavce za nov študentski časopis fakultete za socialno delo!!!!

Študentski svet FSD (in Študentska organizacija FSD) iščeta sodelavce za nov študentski časopis fakultete za socialno delo!!!!

Časopis študentov FSD? Zgodil se bo!

S časopisom želimo popestriti dogajanje na fakulteti in odpreti prostor, kjer bomo imeli študentje in študentke prostor za izražanje in ustvarjanje. Prostor kjer bomo lahko predstavili svoje ideje, svoje razmišljanje, znanje in projekte... Imeli bomo čisto svoj časopis!

Časopis bo obravnaval bolj resne teme in članke povezane s socialnim delom, ter drugimi povezanimi temami, kakor tudi druge, nekoliko bolj lahkotne teme, ki bodo namenjene zabavi, sprostitvi in kulturi (poezija, križanke, slike, kratke zgodbe, reportaže,...).
Študentski časopis pa ne more obstajati brez študentov in študentk. Iščemo sodelavce in sodelavke, ki bi z nami sodelovali pri izdaji časopisa!

Iščejo se:
- Urednik/ca: je oseba, ki je odgovorna za urejanje in izdajo časopisa. Zbrati in pregledati mora članke ter ostalo gradivo, ki bo objavljeno v časopisu. Naloga urednika je odgovorna, vendar bo imel oporo v sodelavcih, ki bodo sodelovali pri pripravi vsebine, ter v članih ŠS FSD.
- Sodelavci: so osebe, ki bodo sodelovale pri pripravi vsebine časopisa. Večinoma gre za članke s tematiko socialnega dela, komentiranja dogajanja na fakulteti, univerzi,... Tisti, z umetniško žilico, pa ste vabljeni, da z nami delite svoj talent. Od poezije, pa do kratkih zgodb in vsega drugega, s čimer se ukvarjate! Vedno smo odprti tudi za vaše predloge, želje, zato ne bodite sramežljivi in se nam pridružite!

Vsi zainteresirani, vabljeni, da nam to sporočite na naš elektornski naslov: studentskisvet.fsd1@gmail.com.
Veselimo se soustvarjanja študentskega časopisa Fakultete za socialno delo z vami, sošolci, kolegi, prijatelji.
To še ni vse! Izbrati moramo tudi ime časopisa in zopet računamo na vašo pomoč! Potrebujemo ideje za ime časopisa. Imate dober predlog za ime? Radi bi ga slišali! Pošljite ga na . Med predlogi bomo s pomočjo ankete izbrali najbolšega.

Vabljeni k sodelovanju!

Vaš študentski svet FSD