2. Festival študentskih dosežkov

Vabilo na 2. Festival študentskih dosežkov

Študentke in študenti 4. letnika Fakultete za socialno delo Univerze v Ljubljani pod mentorstvom doc.dr. Vere Grebenc v okviru predmeta Integrativni seminar pripravljamo 2. Festival študentkih dosežkov. Festival je organiziran v sodelovanju s Študentsko organizacijo ZAFSD, Študentskim svetom FSD in Kariernimi centri UL. Na festivalu, ki je odprt za vso zainteresirano javnost, bomo predstavili različne dosežke projektnega, raziskovalnega in inovativnega dela, ki ga študentke in študenti opravimo med študijem v korist skupnosti. Program bo potekal v obliki moderiranih predstavitev in diskusij (več v Program).

V popoldanskem času bosta potekala tudi dva vzporedna dogodka:

  1. V sodelovanju s Kariernimi centri UL bo potekala predstavitev organizacij, ki zaposlujejo diplomantke in diplomante socialnega dela, predstavniki teh organizacij bodo na voljo za pogovor. Srečanje z njimi koordinira Sabina Mikuletič Zalaznik (več v Vzporedni dogodek 1).
  1. V organizaciji Založbe FSD bo potekala predstavitev knjižnih novosti (več v Vzporedni dogodek 2).

Vljudno vabljeni!

Kdaj: 25.4.2024, od 9:00 do 17:00

Kje: Fakulteta za socialno delo, Topniška ulica 31, Ljubljana (več predavalnic)

Udeležba je brezplačna.

Program!

Zbornik povzetkov.

Vzporedna dogodka:


Dogodek je javen in bo zabeležen tudi s fotografskim gradivom. Galerija fotografij bo objavljena na spletni strani Fakultete za socialno delo, Univerze v Ljubljani (https://www.fsd.uni-lj.si) in njenih podstraneh (novice, dogodki ipd.), povezava bo deljena tudi na Facebook profilu Fakultete za socialno delo.
Če boste želeli odstraniti objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, nam to lahko tudi po objavi sporočite na e-pošto organizatorja dogodka.
Fakulteta za socialno delo bo vaše fotografije za namen objave foto galerije dogodka in naknadne promocije dogodka obdelovala v zbirkah podatkov, ki jih vzpostavi, vodi in vzdržuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

 

UL_FSD_logoVER-RGB_barv Festival študentskih dosežkov
ŠS FSD Za FSD