Individualizirano in neposredno financiranje - okrogla miza

VABILO NA OKROGLO MIZO
z naslovom

»INDIVIDUALIZIRANO IN NEPOSREDNO FINANCIRANJE«

Resnična zgodba
brez epiloga.

Fakulteti za socialno delo (predavalnica P4),
v ponedeljek, 14. 12. 2009 ob 17. uri.

VABILO NA OKROGLO MIZO
z naslovom

»INDIVIDUALIZIRANO IN NEPOSREDNO FINANCIRANJE«

Resnična zgodba
brez epiloga.

Vabimo vas na okroglo mizo, organizirano v okviru projekta študentk Fakultete za socialno delo, ki se zavzemamo za uveljavitev neposrednega financiranja v Sloveniji.

Potekala bo na

Fakulteti za socialno delo (predavalnica P4),
v ponedeljek, 14. 12. 2009 ob 17. uri.


Na okrogli mizi bodo sodelovali strokovnjaki, s področja socialnega varstva, uporabniki in svojci. Povezovalka okrogle mize bo as. dr. Jana Mali.

Povabljeni gostje so: Davor Dominkuš (generalni direktor direktorata za socialne zadeve na MDDSZ), Vito Flaker (izredni profesor na Fakulteti za socialno delo), Iztok Baronik (uporabnik projekta »Individualiziranje financiranja storitev socialnega varstva«), Pajazit Cakići (oče uporabnika projekta »Individualiziranje financiranja storitev socialnega varstva«), Marjan Vončina (direktor CSD Moste-Polje), Suzana Oreški (vodja svetovalnice v društvu Altra), Mateja Nagode (višja raziskovalka na Inštitutu Republike Slovenije za socialno varstvo) in Nataša Udovič (v.d. direktorica Agencije IN).

Osrednje teme pogovora bodo:
- predstavitev individualiziranega in neposrednega financiranja ter poteka projekta;
- etične dileme ob zaključku projekta in
- možnosti sistemske ureditve take oblike financiranja.

Namen okrogle mize je opozoriti na potrebo po sistemski ureditvi individualiziranega in neposrednega financiranja za uporabnike socialno varstvenih storitev.

V upanju, da se boste odzvali na naše vabilo, se vam že vnaprej lepo zahvaljujemo.

Lep pozdrav,

študentke FSD

Za morebitna vprašanja in informacije o okrogli mizi se lahko obrnete na predstavnico projekta za stike z javnostmi, Moniko Bohinec, na e-mail: monika.bohinec@gmail.com ali na mobitel: 031 539 787.