PROSTOVOLJNO DELO - DOTAKNIMO SE DRUG DRUGEGA TUDI V ČASU SOCIALNE IZOLACIJE

Drage študentke in študenti!

V času epidemije in socialne izolacije, zaznamovane s predpisano socialno razdaljo, ljudje še bolj kot kadarkoli prej, potrebujemo podporo, da bi zmogli ravnati z raznolikimi situacijami, ki sooblikujejo naš življenjski svet. Socialno delo je znanost za ravnanje, ki se fleksibilno odziva na nastale družbene okoliščine, zato vse študentke in študente vabimo, da po svojih zmogljivostih v času pandemije podprete ljudi, ki se soočajo s številnimi izzivi. Zdaj je pravi čas za prostovoljno delo, ki ga na Fakulteti za socialno delo spodbujamo in podpiramo!

Ne samo, da imate znanje in spretnosti za soustvarjanje želenih izidov, imate tudi številne inovativne ideje, kako bi lahko pomagali ter moralni pogum za spremembe. Povežite se, razvijajte ideje, ki naj zaživijo v praksi. Profesorji in profesorice, asistentke in asistenti vas bomo pri tem z veseljem podprli.

Objavljamo povezave, kjer se lahko pridružite že obstoječim projektom. Z veseljem bomo dodajali nove, ustvarjalne ideje.

https://docs.google.com/document/d/1fJQfCPWf-3jFfBaNFT9iJS2cqxQdh5N0SnyZ1zltPAI/edit?usp=sharing

 

NAJ DOBRE ZGODBE ODMEVAJO!

Vabimo vas, da objavite krajše zapise o dosedanjih in novih dobrih izkušnjah socialnega in prostovoljnega dela, ki ste ga opravljali v času epidemije. Zapise pošljite na e-mail svojih mentorjev na FSD.

 

Vodstvo Fakultete za socialno delo

Doc.dr. Liljana Rihter
Doc.dr. Nina Mešl
Doc.dr. Petra Videmšek

in

Center za praktični študij

Pred. Marko Mesec