Dobrodelni koncert - Združenje Aktivnih Fakultete za socialno delo

Spoštovani,

Veseli nas, da vam lahko sporočimo, da organiziramo praznični dobrodelni koncert, ki bo posvečen ljubezni, solidarnosti in pomoči potrebnim. Dogodek bo potekal dne 13. decembra 2023, ob 19:00 uri, na Fakulteti za socialno delo, na naslovu Topniška ulica 31.

Vabimo vas, da se pridružite temu izjemnemu večeru, ki bo napolnjen z glasbo, toplino prazničnega vzdušja in željo po soustvarjanju boljšega sveta za tiste v stiski. Naš namen je zbrati sredstva za družino, ki se sooča z izzivi, in jim tako polepšati praznike.

Dobrodelni koncert 2023Program koncerta bo obsegal pevske točke naših študentk in študentov fakultete ki so se odzvali na naše povabilo s srcem in predanostjo. Njihova glasba bo ne le razveselila vaša ušesa, temveč bo tudi pripomogla k uresničitvi našega skupnega cilja – pomagati tistim, ki potrebujejo našo pomoč.

Vstop za dobrodelni koncert je brezplačen, seveda pa bomo veseli kakršnegakoli prostovoljnega prispevka, ki ga bomo v celoti namenili družini v stiski.

Vaša prisotnost bo našemu dogodku dodala poseben pomen, zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite in skupaj ustvarimo praznično vzdušje solidarnosti.

Zahvaljujemo se vam za vašo prijaznost in podporo.

Lepo vas pozdravljamo,

Študentska organizacija Združenje aktivnih, Fakultete za Socialno delo.