Kje me žuli študij na daljavo?


Vabilo na spletno srečanje študentov »Kje me žuli študij na daljavo?«

Zavedamo se, da se v tem času soočate z velikimi izzivi, zlasti zaradi prihajajočega izpitnega obdobja. Ker smo skupaj močnejši, predvsem pa več glav več ve, vas vabimo, da se nam pridružite ter v sproščenem pogovoru predstavite študijske težave, ki vas bremenijo oz. rešitve, ki so za vas delovale in s katerimi bi lahko pomagali ostalim študentom.

Srečanje je namenjeno študentom s statusom posebnih potreb, ne glede na kraj ali vrsto študija. 

V Društvu študentov invalidov Slovenije v zadnjih mesecih kot del projekta Prava smer pospešeno pripravljamo priporočila za visokošolske učitelje na področju učinkovitega izvajanja predavanj, priprave študijskih gradiv in preverjanja znanja. Priporočila pošiljamo na vse visokošolske institucije v Sloveniji ter sproti objavljamo na naši spletni strani pod Sodelovanje z visokošolskimi institucijami. Prizadevamo si, da bi čim bolj pripomogli k učinkovitem in dostopnem študiju na daljavo. Pri tem nam v veliki meri lahko pomagate z informacijami predvsem študenti sami.

Srečanje bo potekalo preko orodja Zoom v torek, 12.1. oz. v sredo, 13.1.. Zaradi učinkovitosti izvedbe dogodka smo številčno omejeni, zato bodo imeli pri udeležbi prednost tisti, ki se bodo prijavili prej. Vsem zainteresiranim bomo dan pred dogodkom poslali Zoom povezavo.

Z nami bo tudi tutorka za študente s posebnimi potrebami s Filozofske fakultete, Maša Pupaher.

Za prijavo na dogodek kliknite na: https://forms.gle/SHjMs49nsc9Wq4rr9.

Za več informacij o dogodku, pišite na nina@dsis-drustvo.si.

Lepo vabljeni, da z nami delite svoje izkušnje, uspehe in težave pri študiju na daljavo.

Ekipa projekta Prava smerveč novic