Obvestilo vodstva FSD (pogoj PCT, pričetek predavanj in vaj ter sprejem 1. letnika prve stopnje dne 1. 10. 2021)


Spoštovane študentke, spoštovani študenti,

 

V skladu z veljavnimi odloki je predvideno, da moramo vsi, ki vstopamo v prostore fakultete, izpolnjevati pogoj PCT.  


Tisti, ki nimate veljavnega dokazila o prebolelosti in cepljenju, se lahko v skladu s trenutno veljavnim odlokom samotestirate. Teste za samotestiranje dobite sami v lekarni, evidenco samotestiranja pa vodite na listu, ki je dostopen na povezavi https://unilj-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/scan_fsd_uni-lj_si/EhP0uMdEwxBBqj0HcYDP9BsBnLxZ1NPBqoJVNI1vUHP1yg?e=FxrcSo

V soboto, 11. 9. 2021 je bil objavljen nov Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Odlok začne veljati 15. 9. 2021. Skladno z odlokom se študenti samotestirajo pred prostori univerze in izpolnjujejo evidenčni list. Samotestiranje bomo organizirali enkrat tedensko in vas o tem še obvestili.

 

Vljudno prosimo, da s skupnim odgovornim ravnanjem prispevamo k temu, da bomo lahko študijski proces v celoti izvajali na fakulteti.

 

S predavanji in vajami z 2., 3. in 4. letniki pričenjamo v petek, 1. 10. 2021, po predvidenem urniku. Za 1. letnike dodiplomskega študija bomo 1. 10. 2021 organizirali sprejem na fakulteti ob 10.00 v P2. Za 1. letnike podiplomskega študija se predavanja in vaje pričnejo 4. 10. 2021, s kratkim sprejemom ob začetku predavanj.

 

Vljudno prosimo, da spremljate aktualne novice na spletni strani fakultete, saj se navodila glede izvedbe dejavnosti na fakulteti ob sprejemu novih odlokov pogosto spreminjajo. O vseh pomembnih spremembah vas bomo na spletni strani sprotno obveščali.

 

Lepo pozdravljeni,

 

Vodstvo fakulteteveč novic