Vabilo na konferenco - Izobraževanje strokovnjakov na področju krepitve duševnega zdravja

Spoštovani,

Vabimo Vas, da se udeležite mednarodne konference z naslovom 'Izobraževanje strokovnjakov na področju krepitve duševnega zdravja' (Training Professionals in Mental Health Promotion Conference), ki bo potekala 13.09.2012 v Londonu

Training Professionals in Mental Health Promotion Conference


Spoštovani,

Vabimo Vas, da se udeležite mednarodne konference z naslovom 'Izobraževanje strokovnjakov na področju krepitve duševnega zdravja' (Training Professionals in Mental Health Promotion Conference), ki bo potekala 13.09.2012 v Londonu.
Namenjena je predstavitvi najnovejših raziskav in dobrih praks na področju usposabljanja strokovnih delavcev, ki se ukvarjajo s krepitvijo duševnega zdravja. Konferenca predstavlja platformo za začetek razvoja novih evropskih smernic usposabljanja strokovnjakov in na njej bodo predstavljena priporočila za usposabljanje ključnih poklicnih skupin, ki delujejo na področju duševnega zdravja. Poseben poudarek bo na predstavitvi splošnih priporočil za izobraževanje strokovnjakov iz področij psihiatrije, psihologije, medicinske nege in socialnega dela. Kot posebne teme s področja krepitve duševnega zdravja in s tem povezane preventive, pa bodo na konferenci predstavljene smernice za izobraževanje strokovnjakov, ki delujejo na področjih depresije in samomorilnosti, alkohola in prepovedanih drog, zdravega življenjskega sloga ter vključevanja uporabnikov storitev duševnega zdravja. V okviru teh tem bo poudarek tudi na predstavitvi načel in metod aktivnega vključevanja uporabnikov in sodelovanja z mediji.

Konferenca je enkratna priložnost za predstavitev lastnega dela in izkušenj ter priložnost povezovanja z drugimi strokovnjaki, ki delujejo na področju usposabljanja za krepitve duševnega zdravja in preprečevanja bolezni.

Kotizacije ni, rok za registracijo je 11.05.2012. Registracija poteka preko Middlesex University v Londonu.

Vse ostale informacije lahko najdete v pripetih dokumentih.

Prosimo Vas, da vabilo posredujete tudi ostalim strokovnjakom, ki bi jih utegnila udeležba zanimati.


Z lepimi pozdravi,

as. Amra Šabić in as.dr. Vera Grebenc


Promise CONFERENCE 2012 Flyer short
PROMISE conference call for abstracts document
PROMISE conference registration
PROMISE project 2012 Conference email flyer