Delavke, delavci in sodelavke, sodelavci fakultete

As. dr. Tamara Rape Žiberna

št. sobe: 45 (v kleti)
telefon: + 386 (0)1 3006237
e-pošta: tamara.rape@fsd.uni-lj.si
področje delovanja: asistentka pri predmetih Metodologija raziskovanja v socialnem delu I: Načrtovanje raziskave (1. letnik), Metodologija raziskovanja v socialnem delu II: Kvalitativne raziskave, Statistika (2. letnik), Raziskovanje delovnega okolja (3. letnik) ter Praksa 3.
govorilne ure:

V 1. semestru študijskega leta 2020/2021 imam govorilne ure v naslednjih terminih in oblikah:

- ob torkih ob 9. uri in ob sredah ob 8:30. uri so vam na voljo spletne govorilne ure preko aplikacije Zoom na naslovu https://uni-lj-si.zoom.us/j/92325688568

Vesela bom predhodne najave preko e-pošte, ki pa ni obvezna. Lahko pa se preko e-pošte (tamara.rape@fsd.uni-lj.si) dogovorimo tudi za drug termin (in obliko) govorilnih ur.

 

OBVESTILO: V tednu od 26. do 30. oktobra imam govorilne ure po dogovoru (prosim, da želje, predloge termina zanje pošljete na moj e-naslov). Hvala za razumevanje!            

 

                    ************ NOVO ************

V študijskem letu 2020/2021 sta vam pri predmetu Statistika na voljo tutorki Nia (nia.balarin@gmail.com) in Andreja (andrejagolobic@hotmail.com), ki vas vabita, da se v primeru dilem, izzivov  pri tem predmetu obrnete na njiju. Lepo vabljeni!

 


sodelovanje na projektih:

2008. Rode, Nino, Rihter, Liljana, Kobal, Barbara, Rape, Tamara, Žiberna, Vid, Jakob, Polonca. Podpora pri procesu evalvacije javnih socialnovarstvenih programov. Ljubljana: Univerza v Ljubljani, Fakulteta za socialno delo in Inštitut Republike Slovenije za socialno varstvo (naročnik: MDDSZ).


bibliografija: